середу, 25 квітня 2018 р.

Семінар

 19 квітня 2018 року на базі Великоглибочецької ЗОШ І-ІІІ ст. імені Ярослава Стецька відбувся семінар-практикум для спеціалістів шкільних бібліотек Тернопільського району на тему: «Роль шкільної бібліотеки у формуванні в учнів ціннісного ставлення до природи».
Методист Тернопільського районного методичного кабінету Савіцька Надія Михайлівна надала методичні рекомендації щодо участі керівників та вчителів закладів загальної середньої освіти у конкурсному відборі оригінал-макетів підручників для учнів 5 та 10 класів, ознайомила присутніх із інструктивно-методичними матеріалами для здійснення вибору закладами загальної середньої освіти проектів підручників за електронними версіями їх оригінал-макетів з кожної назви підручника та оформлення результатів вибору. 
Учасники семінару розглянули таблиці індексів УДК і ББК, обговорили проблеми, які виникають під час переходу на УДК, відвідали виховний захід «Земля – це дивна казка незбагненна», який провела завідувач шкільної бібліотеки з учнями 2-х, 4 та 8 класів.  Орденас Уляна Миронівна презентувала роботу шкільної бібліотеки, поділилась своїм досвідом.
                                                                                                                                               


Немає коментарів:

Дописати коментар