вівторок, 1 березня 2016 р.

Подорож у бібліотеку

 «Людина, для якої книжка уже в дитинстві стала 
такою необхідною, як скрипка для музиканта, 
як пензель для художника, ніколи не відчує 
себе обділеною, збіднілою, спустошеною» 
                                            В.Сухомлинський

25 лютого 2016 року на базі Великогаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося районне  методичне об'єднання шкільних бібліотекарів загальноосвітніх навчальних закладів району. З настанням епохи інформаційних технологій, з появою інтернету книга, надрукована на папері, здається, втратила своє значення для  людини, відійшла на задній план.
Але це хибне враження. Бібліотекар школи Новосад Ольга Деонізіївна провела виховний захід "Подорож у бібліотеку"  з учнями третіх класів та їх класними керівниками Середюк Наталією Володимирівною та Гудимою Оксаною Семенівною, ознайомили з правилами користування бібліотекою та довідковим апаратом. Допитливі та енергійні діти поставили багато цікавих запитань до Королеви книги, взяли активну участь у вікторині прислів'їв про книгу. Потішними були танці "Гопачок", "Чача" - художній керівник Качан Михайло, музичний супровід Яреми Марії Володимирівни та Сагаль Наталії Іванівни. Маленькі гноми 2 класу із класним керівником Городинською Наталією  Андріївною повернули усіх у казку, адже всі ми - родом із дитинства. Після такого змістовного заходу, гадаю, кожен зможе відповісти на запитання: що ж то за країна, якої немає на карті? Цю країну називають БІБЛІОТЕКОЮ. 
Бібліотекар Острівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гудзь Мар'яна Володимирівна поділилася досвідом роботи у програмі "Шкільний підручник" та в комп'ютерному класі покроково провела практичний тренінг. Методист ТРМК Савіцька Надія Михайлівна відмітила роботу бібліотекаря Новосад О.Д., надала методичні рекомендації, зобов'язала усіх бібліотекарів району покращити роботу в програмі "Шкільний підручник".


Немає коментарів:

Дописати коментар